Miercuri, Iunie 26, 2019

Cursuri educative

 Cursul educativ ''STEPS''

stepscb image2Un curs educaţional care vizează deprinderi de viaţă şi formarea caracterului, abordând 20 de subiecte. Fiecare subiect în parte este tratat într-o carte cu povestioare, ilustraţii şi activităţi. Setul cuprinde un îndrumător pentru profesori, un CD cu cântece şi o diplomă de absolvire a cursului.

Cursul este conceput în aşa fel încât subiectele să fie uşor abordabile, fie la şcoală, fie acasă. Fiecare carte are în prim plan o anumită trăsătură de caracter, o deprindere personală sau de relaţionare cu ceilalţi care contribuie la formarea respectului de sine şi la dezvoltarea socială a copiilor.

Subiectele abordate includ: iertare, sinceritate, răbdare, asumarea responsabilităţii,etc. În cuprinsul fiecărei cărţi figurează trei sau patru povestioare ce se axează pe formarea caracterului şi 3 pagini cu exerciţii pe tema respectivă. Disponibil în: engleză

 

EARLY BIRD READERS (Prichindeii cititori)

EBR image2Un mod uşor şi distractivi de a-i învăţa pe copii să citească singuri în engleză. Prin această metodă bazată pe memoria fotografică, copiii vor învăţa să citească singuri înainte de a merge la şcoală.

Un curs complet ce include: 12 cărţi, un îndrumător pentru părinţi sau educatori, cartonaşe cu fiecare cuvânt care figurează în text, diplome, semne de carte şi un CD cu înregistrarea audio a tuturor textelor. Conţine peste 100 de cuvinte din vocabularul de bază find util pentru copiii care învaţă engleza ca limbă străină.

Prezentarea cursului: "Early Bird Reader" este un curs de învăţare a citirii în limba engleză, bazat pe memoria fotografică, care le va permite copiilor să citească singuri înainte de a merge la şcoală. Un copil care citeşte singur de mic, începând chiar de la 2 sau 3 ani, va avea un mare avantaj în învăţarea disciplinelor de studiu de la şcoală sau chiar grădiniţă.

Pe măsură ce parcurge cărţile cuprinse în curs, copilul va învăţa să citească cele mai uzuale cuvinte ale limbii engleze. Setul include şi un CD cu înregistrarea audio a fiecărei cărţi în parte, citite în ritmul pe care îl are un copil acum învaţă să citească. Copilul poate exersa prin repetarea cuvintelor pe care le aude pe CD. Disponibil în: engleză

Sponsori şi Parteneri