Sâmbătă, Ianuarie 19, 2019
 • Împreună împotriva cancerului!

  Împreună împotriva cancerului!

  Obiectivele acestui program sunt îmbunătăţirea condiţiilor de spitalizare şi procurarea de aparatură medicală precum și sprijinirea pacienţilor şi a familiilor acestora prin meloterapie şi consiliere parentală.
 • Programul ,,Vreau sa cresc mare

  Programul ,,Vreau sa cresc mare"

  Acest program vizează îmbunătăţirea condiţiilor de spitalizare pentru pacienţii secţiei de Oncopediatrie prin renovarea şi modernizarea saloanelor, sprijinirea diagnosticului precoce şi corect la aceşti copii în vederea stabilirii unui tratament individualizat prin procurarea de aparatură medicală.
 • Programul ,,Prieteni pentru voi

  Programul ,,Prieteni pentru voi"

  Program medical prin care oferim suport emoțional copiilor și adolescenților bolnavi de cancer precum și consiliere parentală familiilor acestora.
 • 1
 • 2
 • 3

Oncopediatrie

Alergăm pentru Adina ~ Mai 2018

48.Cros caritabil Adina Mai 2018Din nou în acțiune…Adina Alecu, tânăra studentă a Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației are de trecut un greu obstacol în viață. Dar nu este singură în această încercare. Multe, multe suflete sunt alături de ea, încurajând-o, donând pentru tratamentul costisitor pe care îl urmează și…alergând pentru ea.

„Împreună suntem mai puternici!" este crezul tinerilor din Liga Studenților Electroniști, care au organizat sâmbătă, 5 mai 2018, pentru colega lor, crosul caritabil „Aleargă pentru viață”. A fost o explozie de energie pozitivă, într-o frumoasă zi de mai, un eveniment care a unit oameni de toate vârstele. Atât cei mici cât și cei mari s-au bucurat de prezența Mirei, care i-a invitat pe toți cei prezenți să se distreze împreuna cu ea. Toți copiii care au alergat la cursa copiilor au primit medalii și cadouri, oferite de echipa noastră cu sprijinul sponsorilor și prietenilor asociației.

MagiCAMP- Iulie 2016

O lume magică în tabăra Magi Camp, pe care cel mMAGIC CAMP JULY 2016ai bine o percepi cu ochii sufletului.... Aici, copiii cu afecțiuni oncologice, se bucură din plin de viață, se joacă ,,la greu" într-un mediu sigur, special creat pentru ei, avănd alături o echipă de voluntari dedicați lor trup și suflet. Ne-am bucurat să fim în mijlocul lor, împreună cu prietenii noștri din echipa de Terapie Asistată de Animale a Clubului Câinilor Utilitari și partenerii blănoși. Mira, Happy, Grizzly, Ida, Maya și Gigica i-au ,,învățat” pe copii care sunt primii pași în dresaj după care cu multă voie bună a fost pusă în practică teoria ,,predată”.

Și ce tunel luuung s-a construit la sfârșit, spre încântarea Mirei care l-a parcurs ca o săgeată.... Vă admirăm pe toți, copii frumoși și luptători, voluntari cu suflete de aur și vă mulțumim pentru invitația voastră. Vom reveni cu drag! Vă mulțumim Auchan Drumul Taberei și tuturor care ați ales să susțineți proiectul nostru pentru acești copii și care ați dăruit cu multă generozitate tot felul de cadouri pentru ei!

„Si tu poti fi erou” la Magic Camp ~ 2015

magic campDe mulți ani ne-am dorit să organizăm evenimente pentru copiii cu probleme oncologice, în care Oli și Mira, actori principali în spectacolul ,,Și tu poți fi erou”, să poată să se joace cu micuții pacienți, să-i încânte cu poznele lor ,,canine” , să le dea lăbuța transmițându-le cu atâta afecțiune un mesaj pe cât de simplu pe atât de profund ,,Prietene, sunt alături de tine!”. Ei bine ieri, 29 iulie, acest vis al nostru a devenit realitate, la Magic Camp, în Brănești, jud. Dâmbovița, locul în care multe alte vise prind contur. Zâna Curcubeu, Mira și Pongo i-au incântat pe cei 20 de copii cu jocurile lor interactive.

Am fost impresionați de devotamentul voluntarilor față de micuții pacienți cu vârste între 6-12 ani care au participat la aceasta tabară. Iar despre copii nu vă putem spune decât că sunt pur și simplu fericiți, uitând aici de tratamentele chinuitoare, de lunile petrecute în saloane de spitale și alte scenarii triste pe care o boală ca și cancerul le poate crea. Aici ,,joaca la greu” nu este doar o metaforă ci o realitate, iar copiii iși recâștigă încrederea în ei, puterea și speranța de a fi eroii învingători în lupta cu boala. Multe mulțumiri dragii noștri Vlad, Mihaela, Andreea care ne-ați fost gazde atât de primitoare și tuturor celorlalți din echipa Magic Camp!