Marți, Aprilie 24, 2018

Concert caritabil in beneficiul lui Darius

Afis concert DariusPrieteni, cunoscuti si necunoscuti isi dau mana pentru Viata! Intra in hora pentru a-i readuce micutului nostru Darius, bucuria unui copil sanatos. Sterg lacrimi si aduc zambet!

Astfel, in zile invaluite de emotia Craciunului, ne-am dat intalnire, sperand sa reusim strangerea celor 30.000 euro necesari castigarii luptei lui si a luptei noastre.

Invitati de seama s-au alaturat noua si fac asta fara a cere ceva in schimb: Aurelian Temisan, Sore, Adrian Nour, Leo Magdan, Stefan Ruxanda, Robert Stevens, Corul de copii Meloritm, Trupa de dans DanS Art Experience, Cvartet Chromatic, Trupa PierdeVara, Trupa Etajul 4, Interpret Andreea Feraru.

Haideti cu totii sa raspandim vestea despre concertul caritabil din data de 22 decembrie! Darius are nevoie de ajutorul nostru si avem incredere ca prin implicarea fiecaruia dintre voi Sala Bucuresti, de la Rin Grand Hotel, va fi neincapatoare. Artisti deosebiti au acceptat invitatia de a se alatura probono programului serii.

Spectacolul incude si o tombola cu premii atragatoare care vor fi anuntate in curand!!!

Pretul biletului este de 75 lei. Plata biletelor poate fi facuta astfel:

 Prin donatie directa in contul de pe afis, (Asociatia Noi Orizonturi Familia IBAN – Unicredit - RON RO 42 BACX 0000 0007 3335 7003 ) cu specificatia ca la beneficiar sa fie trecut – eveniment caritabil Darius. Pentru a intra in posesia biletului/lor confirmarea de plata trebuie trimisa pe adresa  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  In cazul in care se doreste eliberarea unei facturi fiscale, trimiteti, va rugam, datele de facturare si specificati numarul de bilete, pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Va multumim din suflet! Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon
0722 400 407

Alături de micuţul Darius în lupta pentru viaţă!

Darius Bună!

Eu sunt Darius şi într-o zi voi schimba lumea...

Voi schimba lumea în care traiesc parinţii mei, pentru că îi voi face mândri de mine şi voi avea grijă de ei...

Voi schimba lumea în care trăieşte sora mea pentru că, deşi ea e mai mare va ştii că are un frate pe care se poate baza în orice moment...

Voi schimba lumea în care trăieşti tu pentru că iţi voi spune "Mulţumesc", vei ştii că ai salvat o viaţă şi vei fi un alt om ...

Voi schimba lumea altor copii bolnavi pentru că nu voi uita câtă nevoie au de sprijin doar ca să respire şi mâine...

Boala asta perfidă şi neînţeleasă, leucemia, se poate vindeca. Darius are şanse să trăiască dar... are nevoie de bani, are nevoie de sprijin. Părinţii lui trebuie să ştie ca nu sunt singuri, că suntem mulţi alături de ei în lupta asta nedreaptă, trebuie să ştie că nu sunt pedepsiţi, ci doar încercaţi, au nevoie să creadă că Darius va fi din nou zămbitor, vesel şi ştrengar... gândul bun ajută, mesajele de solidaritate transmit speranţă şi dau încredere însă ceea ce face realmente diferenţa este mobilizarea şi acţiunea fermă!

Practică exerciţiul solidarităţii acum când simţi compasiune şi nu durere sfâşietoare, acum când nu ţi se întâmplă ţie, acum când nu te simţi neputiincios şi sfărşit. Ajută-ne să îl ajutăm pe Darius!  Contribuţia ta va face diferenţa salvând nu doar viaţa lui Darius ci şi sufletele care îl iubesc şi ar îndura oricând tratamentul chinuitor în locul lui, de-ar fi posibil...

Pentru mai multe detalii: :http://noiorizonturifamilia.galantom.ro

 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon ~ 2014

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon  2014 Vă mulţumim tuturor celor care aţi ales să sprijiniţi într-un fel sau altul campania iniţiată de echipa noastră ,,Alături de Darius în lupta pentru viaţă".

Până în prezent din sponsorizările făcute de firme, cutiile de donaţii amplasate în diferite spaţii comerciale din Bucureşti şi donaţiile de pe platforma on-line Galantom s-au strans 8.607 Euro.

Mulţumiri speciale fundraiserilor înscrişi pe Galantom, care au alergat duminica, 5 octombrie, la Bucharest International Marathon, în beneficiul lui Darius: Alina, Gina, Nicole, Georgiana, Cristina, Raluca, Valeriu, Ciprian şi tuturor prietenilor minunaţi care i-au susţinut. Este incredibil câte lucruri frumoase se pot întâmpla când oamenilor le pasă de suferinţa celui de lângă ei şi aleg să se implice! Mai avem încă un drum lung de parcurs până reuşim să strângem toată suma necesară tratamentului, dar suntem încurajaţi de tot ce s-a întâmplat până acum şi de aceea privim cu încredere la victoria lui Darius în lupta cu această boala teribil de grea. Doamne ajută!

Sponsori şi Parteneri