Marți, Aprilie 24, 2018
 • Împreună împotriva cancerului!

  Împreună împotriva cancerului!

  Obiectivele acestui program sunt îmbunătăţirea condiţiilor de spitalizare şi procurarea de aparatură medicală precum și sprijinirea pacienţilor şi a familiilor acestora prin meloterapie şi consiliere parentală.
 • Programul ,,Vreau sa cresc mare

  Programul ,,Vreau sa cresc mare"

  Acest program vizează îmbunătăţirea condiţiilor de spitalizare pentru pacienţii secţiei de Oncopediatrie prin renovarea şi modernizarea saloanelor, sprijinirea diagnosticului precoce şi corect la aceşti copii în vederea stabilirii unui tratament individualizat prin procurarea de aparatură medicală.
 • Programul ,,Prieteni pentru voi

  Programul ,,Prieteni pentru voi"

  Program medical prin care oferim suport emoțional copiilor și adolescenților bolnavi de cancer precum și consiliere parentală familiilor acestora.
 • 1
 • 2
 • 3

MagiCAMP- Iulie 2016

O lume magică în tabăra Magi Camp, pe care cel mMAGIC CAMP JULY 2016ai bine o percepi cu ochii sufletului.... Aici, copiii cu afecțiuni oncologice, se bucură din plin de viață, se joacă ,,la greu" într-un mediu sigur, special creat pentru ei, avănd alături o echipă de voluntari dedicați lor trup și suflet. Ne-am bucurat să fim în mijlocul lor, împreună cu prietenii noștri din echipa de Terapie Asistată de Animale a Clubului Câinilor Utilitari și partenerii blănoși. Mira, Happy, Grizzly, Ida, Maya și Gigica i-au ,,învățat” pe copii care sunt primii pași în dresaj după care cu multă voie bună a fost pusă în practică teoria ,,predată”.

Și ce tunel luuung s-a construit la sfârșit, spre încântarea Mirei care l-a parcurs ca o săgeată.... Vă admirăm pe toți, copii frumoși și luptători, voluntari cu suflete de aur și vă mulțumim pentru invitația voastră. Vom reveni cu drag! Vă mulțumim Auchan Drumul Taberei și tuturor care ați ales să susțineți proiectul nostru pentru acești copii și care ați dăruit cu multă generozitate tot felul de cadouri pentru ei!

Programul ,,Prieteni pentru voi"

Când eşti bolnav apreciezi atât de mult ca cineva să fie alături de tine, să te ajute, să te încurajeze, să-ţi transmită pur şi simplu prin atitudinea sa că este un prieten pentru tine în aceste momente grele. Cu cât mai mult preţuieşti acest fapt, când boala se întinde pe o perioadă lungă, epuizându-te fizic şi emoţional. În continuare sunt câteva imagini de la evenimentele organizate în secția de Oncopediatrie a Institutului Clinic Fundeni. 

 

Sponsori şi Parteneri