Marți, Aprilie 24, 2018

De Mos Nicolae in comuna Zorleni, 2017

43. eveniment ZorleniVorba cantecului:,,E zi de sarbatoare, ziua in care toti ne bucuram, veniti cu mic cu mare, haideti sa cantam….” Cam asa a fost in Com. Zorleni, Jud. Vaslui. O zi de sarbatoare, in care peste 520 de copii cu varste intre 3 si 11 ani, in frumoase straie traditionale si familiile acestora au participat la evenimentul pe care echipa noastra l-a organizat. Sala caminului cultural a fost realmente neincapatoare pentru numarul mare de persoane asa ca am decis sa facem 2 spectacole: intai unul pentru copilasii de gradinita si apoi pentru cei din clasele primare. Nu avem cuvinte sa va descriem sentimentele pe care le-am trait in mijlocul acestor micuti extrem de talentati, care ne-au incantat cu momentele lor artistice.

Am fost impresionati de fanfara tinerilor din Zorleni, un adevarat simbol al zonei. Copiii au participat cu mult entuziasm la activitatile interactive realizate de Victor si Mira. Speram ca imaginile de mai jos va vor transmite macar o farama din emotia acestor clipe de neuitat. Bucuria copiilor, primind darurile, a fost incredibila! Va multumim gazde minunate pentru ospitalitatea exemplara si va multumim voua, tuturor prietenilor nostri fantastici, care ati facut acest eveniment posibil! Multe multumiri Auchan Cotroceni, Auchan Drumul Taberei, Auchan Militari, Tipografia Silkat, copiilor Gradinitei nr 111 si MAPN nr.2 si ai Ana Lugojana: Gradinite, Scoala Primara si After School companiilor Fru-Fru, Strauss Romania, Alka Group,Sermona si Chipita Romania pentru toate cadourile oferite.

De Paște in Tămădău 2017

41. Eveniment la Tamadau Clipe minunate petrecute in mijlocul copiilor din comuna Tamadau. Spiritul Sarbatorii Pastelui ne-a unit pe toti intr-o mare familie umplandu-ne sufletele cu bucurie si lumina. Pentru toate momentele deosebite de dans le multumim trupelor de copii de la ,,Dans Prestige”, ,,SOS Satele copiilor” si de la scoala din Tamadau. Mira nu a lipsit nici de aceasta data de la eveniment si a reusit in modul ei unic alaturi de Victor sa inveseleasca inimile tuturor celor prezenti.

Va multumim tuturor celor care ne-ati sprijinit in organizarea acestui eveniment si care ati donat cu multa generozitate pentru cadourile copiilor, firmelor Auchan Cotroceni, Auchan Drumul Taberei , Heidi Chocolat, Chipita, Timbark, Green Pack, Tipografia Silkat. Impreuna am reusit sa sadim speranta, bucurie si dragoste in inimile copiilor din Tamadau. Va imbratisam pe toti cu mult drag si va dorim un PAȘTE FERICIT!!!

Mărtisorul Prieteniei

40. Eveniment la Harap Alb Impreuna cu prietenii nostri de la Gradinita si Scoala Ana Lugojana am organizat astazi un eveniment din suflet si catre sufletul copiilor de la Centrul de zi "Harap Alb” din Bucuresti. Soarele a vrut sa faca parte din echipa noastra si toata dimineata a stralucit, ajutandu-ne astfel sa ne bucuram de parculetul centrului, unde Mira si Victor s-au jucat cu cei mici, iar Robert i-a incantat pe cei prezenti cu melodii interpretate la chitara si saxofon.

Thea, Mihai si Darius, reprezentantii copiilor de la Ana Lugojana le-au oferit apoi micutilor din centru cadourile minunate daruite cu multa generozitate de parintii de la Ana Lugojana si martisoare realizate cu mult drag de prescolarii institutiei. Mamicilor, cu ocazia zilei de 8 Martie, echipa noastra le-a daruit de asemenea cadouri. Va multumim, prieteni dragi, care ati donat pentru acest eveniment, firmelor FRU-FRU, Strauss Romania si Chipita pentru sprijinul lor. Va dorim tuturor o primavara minunata plina cu bucurii, sanatate si impliniri sufletesti!

De Crăciun în com. Zorleni, jud. Vaslui

39. Evenimet la Zorleni 2016 Cu suflete pline de emotie si incarcati cu daruri multe cei 10 spiridusi ai Mosului ( adica Silvia, Costi, Oana, Radu, Florin, Victor, Robert, Sami, Cristina si Chris) au ajuns cu bine pe meleagurile moldovenesti ale judetului Vaslui. Aici ei au avut o misiune speciala: sa aduca in inimile celor 340 de copii din satul Popeni, comuna Zorleni si familiilor acestora bucuria si dragostea Craciunului. Si uite asa, prin amabilitatea primariei din Zorleni si a parintilor de la Manastirea Bujoreni( multumim foarte mult tuturor pentru ospitalitate) au avut la dispozitie un spatiu frumos si primitor care a prins viata cand spiridusii s-au apucat frenetic de munca.

Cu mult entuziasm toata dimineata au fost pregatite cele 340 de cadouri pentru copii si inca 100 pentru adulti( Multumim din tot sufletul dragilor nostri prieteni de la Auchan Cotroceni, Auchan Drumul Taberei, editura Niculescu, Elgeka-Ferfelis, Tipografia Silkat, Star Storage,Strauss Romania ,Chipita, extraordinarelor Gina si Alina care si-au motivat colegii, prietenii si partenerii de la Alka, Ana Pan, FruFru, Green Pack , Salad Company pentru a ne sprijini. De asemenea multe multumiri tuturor persoanelor care la nivel individual au donat cu foarte multa generozitate. Fara voi toti acest eveniment de amploare nu ar fi devenit o realitate!)

. Totul a fost gata pentru micutii care, la ora stabilita, au umplut sala si apoi a inceput un spectacol ....,,de toata frumusetea,mai!!!!”. Spiridusii au fost impresionati de surprizele pregatite cu multa truda de talentatii copii sub indrumarea unor dascali inimosi. Au fost momente artistice minunate prin care traditiile specifice zonei au fost promovate: Colinde, dansuri moldovenesti, capra. Iar de fanfara tinerilor din comuna, ce sa va mai zicem? Decat ca emotia era la cote inalte iar sala rasuna de aplauze.....

Spiridusii i-au incantat si ei apoi pe cei prezenti cu programul lor de colinde interpretate la saxofon, au cantat colinda ,,Domn, Domn sa inaltam” impreuna cu parintii Atanasie si Spiridon de la manastire, apoi au prezentat-o pe Mira copiilor care au fost super incantati de prestatia acestui partener canin. Iar cand Mosul a venit in sala si le-a oferit cadourile copiilor, ce mai freamat, ce mai bucurie.... Si uite asa, dragilor, am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea... Sarbatori fericite tuturor!

Sponsori şi Parteneri