Miercuri, Iunie 26, 2019

Bucurie prin ochi de copil - Aprilie 2019

54. Eveniment Lehliu O bucurie la cote înalte, în sufletele copiilor din Lehliu sat, care astăzi au participat la evenimentul organizat pentru ei de echipa noastră. Pozele spun mai mult decat ar putea-o face cuvintele noastre…

Vă mulțumim, dragii noștri prieteni, de la Chipita Romania, Fru-Fru, Heidi Chocolat, Tipografia Silkat, Vegetable Logistic, Grădinița Nr.111 din București, Școala Gimnazială Nr.1 Voluntari și tuturor celor care au dăruit cadouri pentru acești copii minunați. Vă dorim un Paște Fericit!

 

În vizită la bunicuți - Aprilie 2019

53. Eveniment DambovitaÎmpreună cu d-na învățătoare Inta Lăcrămioara, elevii acesteia și minunații noștri voluntari am sădit recunoștința și speranța în inimile bunicuților din Căminul de bătrâni de la Ghergani, jud. Dâmbovița.

Bunicii, dintre care cea mai în vârstă persoană având 92 de ani, s-au bucurat ca niște copii iar copiii i-au îmbrățișat ca pe proprii lor bunici. A fost un moment magic. Imobilizați sau transportabili, urmareau cu privirea curioasă tot ceea se întampla. Una dintre doamnele vârstnice, despre care ni s-a spus că prea rar o vedeau schițând un zâmbet, pur și simplu a râs și aplaudat la giumbușlucurile Mirei.

Puritatea sufletelor copiilor, melodiile interpretate de Robert la saxofon, prezența lui Victor și a Mirei, cadourile oferite de copii la sfârșitul evenimentului, toate acestea au creat o atmosfera deosebită, ca într-o mare familie. Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați ajutat să putem creea aceste momente speciale și celor care ați daruit cu multă generozitate! Mulțumim mult AUCHAN COTROCENI si VEGETABLE LOGISTIC!

 

Bucuria Craciunului - Decembrie 2018

52. Eveniment Craciun PecineaBucuria Crăciunului, da, o simțim din plin în suflete!!! Și cu ajutorul vostru, dragii noștri prieteni, am reușit să o aducem și în sufletele copilașilor din satul Moșneni și din com. Pecineaga, jud. Constanța. Deși planul inițial era să organizăm un eveniment doar în satul Moșneni, atât de multe cadouri s-au strâns în mai puțin de o săptămână, încît am decis să le pregătim o surpriză și copilașilor de la grădinița din Pecineaga.

Au fost momente pline de încarcatură emoțională, atât pentru cei mici, cât și pentru noi. Am retrăit ca intr-o mare familie farmecul serbării de Crăciun, le-am încântat pe gazde la randul nostru cu momentele interactive pregatite de Victor și Mira și le-am oferit tuturor copilașilor cadourile frumos ambalate.

Nu avem cuvinte să vă mulțumim îndeajuns pentru generozitatea voastră. Fiecare dintre voi, cei care ne-ați sprijinit într-un fel sau altul, ați făcut posibil să aducem adevăratul Spirit al Crăciunului la acești copii. Vă mulțumim, dragi copii și părinți de la Școala Herăstrău, de la Grădinițele 111, 283 și Ana Lugojana! Heidi Chocolat, Auchan Cotroceni, Chipita Romania, Fru-Fru vă mulțumim pentru produsele deosebite pe care le-ați oferit cu aceasta ocazie. Vă dorim tuturor ca BUCURIA CRĂCIUNULUI să se răsfrângă și asupra voastră!

Eveniment Ciuperceni - Aprilie 2018

47.Eveniment Ciuperceni 2018Ieri a fost o adevarată zi de sărbătoare pentru cei 300 de copii din Ciuperceni și Cosmești, jud. Teleorman. Bucuria de pe fețele copiilor care au venit la căminul cultural era molipsitoare și ne-a creat acel sentiment unic de împlinire sufletească.

Prezența lui Chef Foa la acest eveniment și a câtorva membri din echipa Flavours a fost,, cireașa din vârful tortului” sau adaptând la situația reală…. căpșuna din vârful tortului de bezea cu 9 etaje pe care l-a realizat cu mult talent, creativitate și dragoste pentru copilașii de acolo. Dar nu singur… pentru că Chef Foa i-a invitat pe cei mici alături de el să-l ajute. Fructele, foițele de mentă și frișcă au fost așezate la locul potrivit. Imaginea finală i-a lăsat pe toți cu „gura căscată” și tot așa și modul spectaculos în care s-a încheiat demonstrația culinară, tortul fiind apoi servit tuturor celor prezenți .

Vă imaginați ce energie pozitivă a fost pe scenă și în sală….În timp ce savurau din deliciosul desert, audiența s-a delectat cu momentul muzical pregătit de talentații copii din zonă și s-au amuzat de jocurile interactive organizate de Victor cu Mira. La sfârșitul evenimentului, copiii de la gradiniță au primit cadourile frumos împachetate care le-au fost oferite de alți minunați copii din gradințele 97, 283 și Școala Gimnazială Herăstrău din București, iar copiii cu vârste școlare au primit punguțe cu produse donate de Fru-Fru, Chipita, Heidi, Bowtie, cărti cu povești și jocuri educative de la Tipografia Silkat și alte dulciuri și rechizite cumpărate pentru ei de către prietenii asociației noastre.

Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați fost alături pentru sprijinul vostru și implicare. Împreună am reușit să creăm momente magice pentru acești copii!

 

Sponsori şi Parteneri