Vineri, Aprilie 19, 2019

Eveniment Ciuperceni - Aprilie 2018

47.Eveniment Ciuperceni 2018Ieri a fost o adevarată zi de sărbătoare pentru cei 300 de copii din Ciuperceni și Cosmești, jud. Teleorman. Bucuria de pe fețele copiilor care au venit la căminul cultural era molipsitoare și ne-a creat acel sentiment unic de împlinire sufletească.

Prezența lui Chef Foa la acest eveniment și a câtorva membri din echipa Flavours a fost,, cireașa din vârful tortului” sau adaptând la situația reală…. căpșuna din vârful tortului de bezea cu 9 etaje pe care l-a realizat cu mult talent, creativitate și dragoste pentru copilașii de acolo. Dar nu singur… pentru că Chef Foa i-a invitat pe cei mici alături de el să-l ajute. Fructele, foițele de mentă și frișcă au fost așezate la locul potrivit. Imaginea finală i-a lăsat pe toți cu „gura căscată” și tot așa și modul spectaculos în care s-a încheiat demonstrația culinară, tortul fiind apoi servit tuturor celor prezenți .

Vă imaginați ce energie pozitivă a fost pe scenă și în sală….În timp ce savurau din deliciosul desert, audiența s-a delectat cu momentul muzical pregătit de talentații copii din zonă și s-au amuzat de jocurile interactive organizate de Victor cu Mira. La sfârșitul evenimentului, copiii de la gradiniță au primit cadourile frumos împachetate care le-au fost oferite de alți minunați copii din gradințele 97, 283 și Școala Gimnazială Herăstrău din București, iar copiii cu vârste școlare au primit punguțe cu produse donate de Fru-Fru, Chipita, Heidi, Bowtie, cărti cu povești și jocuri educative de la Tipografia Silkat și alte dulciuri și rechizite cumpărate pentru ei de către prietenii asociației noastre.

Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați fost alături pentru sprijinul vostru și implicare. Împreună am reușit să creăm momente magice pentru acești copii!

 

HOSPICE Casa Sperantei - Martie 2018

46.Casa Sperantei Martie 2018Cum vremea bună de afară se cerea și ea sărbătorită, micii pacienți au organizat Festivalul Primăverii. Oli & Mira le-au făcut o surpriză copiilor și au înveselit și mai tare petrecerea.

Cățelușa Mira a făcut tot soiul de giumbușlucuri și a dat lăbuța cu fiecare copil în parte, căruia i-a transmis câte un „prietene, nu ești singur!”

 

 

De Mos Nicolae in comuna Zorleni, 2017

43. eveniment ZorleniVorba cantecului:,,E zi de sarbatoare, ziua in care toti ne bucuram, veniti cu mic cu mare, haideti sa cantam….” Cam asa a fost in Com. Zorleni, Jud. Vaslui. O zi de sarbatoare, in care peste 520 de copii cu varste intre 3 si 11 ani, in frumoase straie traditionale si familiile acestora au participat la evenimentul pe care echipa noastra l-a organizat. Sala caminului cultural a fost realmente neincapatoare pentru numarul mare de persoane asa ca am decis sa facem 2 spectacole: intai unul pentru copilasii de gradinita si apoi pentru cei din clasele primare. Nu avem cuvinte sa va descriem sentimentele pe care le-am trait in mijlocul acestor micuti extrem de talentati, care ne-au incantat cu momentele lor artistice.

Am fost impresionati de fanfara tinerilor din Zorleni, un adevarat simbol al zonei. Copiii au participat cu mult entuziasm la activitatile interactive realizate de Victor si Mira. Speram ca imaginile de mai jos va vor transmite macar o farama din emotia acestor clipe de neuitat. Bucuria copiilor, primind darurile, a fost incredibila! Va multumim gazde minunate pentru ospitalitatea exemplara si va multumim voua, tuturor prietenilor nostri fantastici, care ati facut acest eveniment posibil! Multe multumiri Auchan Cotroceni, Auchan Drumul Taberei, Auchan Militari, Tipografia Silkat, copiilor Gradinitei nr 111 si MAPN nr.2 si ai Ana Lugojana: Gradinite, Scoala Primara si After School companiilor Fru-Fru, Strauss Romania, Alka Group,Sermona si Chipita Romania pentru toate cadourile oferite.

De Paște in Tămădău 2017

41. Eveniment la Tamadau Clipe minunate petrecute in mijlocul copiilor din comuna Tamadau. Spiritul Sarbatorii Pastelui ne-a unit pe toti intr-o mare familie umplandu-ne sufletele cu bucurie si lumina. Pentru toate momentele deosebite de dans le multumim trupelor de copii de la ,,Dans Prestige”, ,,SOS Satele copiilor” si de la scoala din Tamadau. Mira nu a lipsit nici de aceasta data de la eveniment si a reusit in modul ei unic alaturi de Victor sa inveseleasca inimile tuturor celor prezenti.

Va multumim tuturor celor care ne-ati sprijinit in organizarea acestui eveniment si care ati donat cu multa generozitate pentru cadourile copiilor, firmelor Auchan Cotroceni, Auchan Drumul Taberei , Heidi Chocolat, Chipita, Timbark, Green Pack, Tipografia Silkat. Impreuna am reusit sa sadim speranta, bucurie si dragoste in inimile copiilor din Tamadau. Va imbratisam pe toti cu mult drag si va dorim un PAȘTE FERICIT!!!

Sponsori şi Parteneri