Proiecte educative

„Cred că ne apropiem de momentul în care doctorii vor începe „să prescrie” uneori şi căţeluşi în locul medicamentelor. Ce pastilă ar putea să ne dăruiască atâta dragoste, siguranţă sau să ne stimuleze un râs sănătos, să ne motiveze să ieşim la o plimbare şi să ne ajute să ne simţim utili?”

(Leo K. Bustard, D.V.M. Ph. D – Fondator al Societăţii Delta)

Educație non-formală
Ateliere de activități asistate de animale

Sunt Victor-Florin Cînpianu și îmi face plăcere să vă prezint pe cei doi prieteni blănoși: OLI –Golden Retriever și MIRA-Border Collie. Sunt minunați parteneri, isteți, plini de energie și foarte afectuoși, în special cu cei mici.

Am descoperit că un „ghemotoc ” drăgălaş poate avea un efect terapeutic incredibil asupra multor oameni care „fac cunoştinţă” cu el.

Împreuna am desfășurat spectacole și activități educative în parteneriat cu :

  • Hospice Casa Speranței
  • MagiCamp
  • Centrul de zi Harap Alb
  • Școala Specială nr.9
  • Spitalul Marie Curie în cadrul evenimentului Ziua Mondială a Diabetului
  • Campionii Speciali, eveniment sportiv organizat pentru copiii cu nevoi speciale
  • Grădinițele nr.44 si 111
  • Școli și grădinițe private: International School of Bucharest, International British School of Bucharest, grădinițele și școala Ana Lugojana, King George School and Kindergarten, grădinițele Conil, Sofia, Zece, Equilibria, școala Genesis etc

De asemenea am organizat evenimente private și corporate alături de Oli și Mira. Ericsson, Auchan, Metro, Nod au fost doar căteva dintre firmele care i-au primit cu brațele deschise pe cei doi blănoși, creând o ambianță extraordinară pentru angajați și copiii acestora. Un teambuilding la superlativ!

Sunt mândru de Oli și Mira că au impresionat publicul și juriul de la HAM Talent, ajungând împreună în FINALA emisiunii.

Mulțumesc minunatei echipe a Clubului Câinilor Utilitari, alături de care am desfășurat o parte din antrenamentele cu Oli și Mira, sponsorilor și celor care ne sunt mereu aproape prin contribuțiile lor.

Dacă acest concept vi se pare atractiv și doriți să organizați un eveniment la care Oli și Mira să participe mă puteți contacta la numărul de mobil 0743804765

Sau pe pagina mea de Facebook https://www.facebook.com/Oli.siMira/

Durata unui eveniment: 40 minute interactive