Prieteni pentru voi

Când ești bolnav apreciezi ca cineva să-ți fie alături, să te ajute, să te încurajeze, să-ți transmită pur și simplu prin atitudinea sa că, în acele momente grele, este un PRIETEN pentru tine. Cu atât mai mult prețuiești prezența acestuia, când boala se întinde pe o perioadă lungă, epuizându-te fizic și emoțional așa cum se întâmplă în cazul copiilor și adolescenților diagnosticați cu afecțiuni oncologice.

Prieteni pentru voi„, este un proiect medical dedicat persoanelor care se confruntă cu boli oncologice.

Proiecte în derulare

Din 2013 până în prezent am preluat cazuri individuale pe care le-am sprijinit financiar și emoțional în lupta împotriva cancerului.

Mulți dintre acești copii sau adolescenți au urmat tratamente costisitoare în clinici din străinătate și de aceea în beneficiul lor am organizat concerte caritabile, curse de alergare și alte acțiuni de strângere de fonduri.
Mihai D., Andreea P., Darius S., Vlad, Alin, Alina B., Melisa, Matei D., Ana O., Cosmin N. si Aki M. sunt doar câțiva dintre copiii de care ne-am legat sufletește prin acest program.

„Există o lumină în această lume, un spirit vindecător mai puternic decât orice întuneric pe care îl putem întâlni. Uneori pierdem din vedere această forță, mai ales când vedem suferință și multă durere. Apoi, dintr-o dată, spiritul iese la lumină prin viețile oamenilor obișnuiți care aud o chemare și îi răspund în moduri extraordinare”

Maica Tereza