Proiecte sociale

Prietenie, educație prin joc, dragoste și bucurie, sunt doar câteva dintre cuvintele cheie care ne-au motivat să organizăm evenimente pentru copiii din mediul rural și pentru cei care provin din centre de zi, școli speciale, apartamente sociale de tip familial. Am dorit să se simtă iubiți, apreciați și astfel să prindă aripi pentru a zbura cât mai sus, atingându-și potențialul lor iar apoi cu acea energie pozitivă să aibă tăria de a schimba lumea din jurul lor într-un loc mai frumos, mai bun…

Copii

Tabere

470 de copii s-au bucurat de tabere la mare și munte. Pentru mulți dintre ei a fost primul contact cu Marea Neagră sau cu frumusețea Carpaților noștri.

Alexandru, 13 ani: ” În drum spre mare, am fost foarte emoționat că văd marea pentru prima dată-n viață și așteptam cu nerabdare să ajung. La mare mi-a placut absolut totul: cazarea, masa, jocurile și activitățile distractive, cântecele la chitară. Mi-a placut foarte mult să stau în apă, când mă scufundam, când valurile mari mă săltau, cum îmi aluneca nisipul sub picioare și cum am adunat scoici. M-am bucurat că mi-am facut prieteni noi. Pentru mine totul a fost un vis frumos și îmi voi aminti mereu aceste zile minunate. Îi mulțumesc lui Dumnezeu și tuturor celor care au contribuit la această organizare, că am putut și eu ajunge la mare.”

Copii

Excursii socio-educative

În natură, la muzee sau la firmele partenerilor noștri (Chipita România, Strauss România, Heidi, Aeroportul Henri Coandă, etc.) excursiile educative au reprezentat o experienţă inedită pentru copii, ajutându-i să-și îmbogățească cultura generală.

I-au adus în contact cu profesioniști cu suflete minunate, care le-au împărtășit din tainele meseriei lor, care s-au implicat cu tot sufletul în organizarea acestor evenimente şi care renunţând câteva ore bune la activitatea lor de zi cu zi au ales să petreacă clipe pline de emoţie alături de micii lor vizitatori.

Copii

Spectacole

10 460 de copii, de suflete fericite… este copleșitor sentimentul de împlinire sufletească care te cuprinde când vezi în fața ta fețișoarele radioase ale unor copii care gustă din plin fiecare moment al evenimentului pregatit pentru ei cu multă dragoste de echipa noastră. Muzică, jocuri interactive, dansuri, giumbușlucuri cu Oli și Mira, invitați surpriză, cadouri dar mai ales EMOȚIE PURĂ…

Copii

Cursuri de înot

90 de copii de la diferite centre de zi și din familii aflate în dificultate din sectorul 3, copiii au beneficiat de cursuri de înot la bazinul Dante Alighieri.

 

Seniori

Vizitarea „bunicuților“ noștri

Am sădit recunoștință și speranță în inimile bunicuților din Centrele pentru persoane vârstnice de la Ghergani, jud. Dâmbovița, Sf.Vasile, București, Casa Max, București
Bunicii, dintre care cea mai în vârstă persoană avea 98 de ani, s-au bucurat ca niște copii iar copiii de la diferite școli din București, care ne-au însoțit, i-au îmbrățișat ca pe proprii lor bunici. Au fost un momente magice… Puritatea sufletelor copiilor, melodiile interpretate la saxofon, prezența lui Oli și a Mirei, cadourile oferite de copii la sfârșitul evenimentului, toate acestea au creat o atmosfera deosebită, ca într-o mare familie.

 

Familii

Sprijinirea familiilor sociale

Primesc cu regularitate în ultimii 10 ani sprijin pentru copiii lor sub formă de produse : rechizite școlare, alimente de bază, încălțăminte, îmbrăcăminte precum și sprijin financiar pentru continuarea studiilor sau în rezolvarea situațiilor gospodărești cu care se confruntau.